background

De tuinen van Stadstuin Overtoom

Elk woonblok van Stadstuin Overtoom heeft een binnentuin met een eigen naam en een eigen (duurzame) thema. De thema’s komen ook terug in de hekwerken en in de inrichting van de entreeruimtes. Dat is mooi thuiskomen!

De Energietuin

De woningen worden in U-vorm gebouwd rondom de binnentuin. Bergingen, fietsenstalling en parkeerplaatsen bevinden zich onder het gebouw op de begane grond. Op het parkeerdek wordt de Energietuin aangelegd. In de Energietuin kun je kiezen uit allerlei appartementen (woningtypes) en voor je eigen plek in de U-vorm: wil je aan de straatzijde wonen (gezellig) of aan de parkkant (lekker rustig). De Energietuin is voor alle bewoners toegankelijk: met een paar vrienden, buren of met z’n allen van de zon genieten en energie opdoen! Gezellig.

Een dag in de Energietuin

 
Ochtend
In de vroege ochtend loop je door de Energietuin om een stukje te gaan joggen, de kinderen naar
school te brengen of een praatje te maken met de buren. Heb je een dag geen verplichtingen dan kan
je hier heerlijk de krant lezen en lekker luieren. Vanaf de balkons kijk je zo de binnentuin in, je hoeft je
woning dus niet uit om van de tuin te genieten.


Middag
In de middag kan je met een kleedje in het gras lekker van de zon genieten. Lunchen met je  vrienden kan
op één van de zitgelegenheden. Er is voldoende ruimte om wat voor jezelf te doen.


Avond
‘s Avonds, na een lange dag werken, kom je tot rust in de Energietuin. Zolang er voldoende licht is kan
je natuurlijk nog even wat lezen of een rondje lopen door de tuin. In de Energietuin kan natuurlijk ook
een buurtfeest of barbecue worden gehouden!

KIES HIER EEN

NIEUW HUIS

al vanaf € 115.000

Ga snel naar de WoonPlanner en kijk wat de mogelijkheden zijn!

WOON
PLANNER

Inschrijven
nieuwsbrief

Laatste nieuws

04 Juli 2014 > De bouw is begonnen!

Reageer

Foutmelding
 
 

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Disclaimer

Deze website is een is een initiatief van Eigen Haard, ERA Contour, KOW en Oranje, de partijen achter de ontwikkeling en realisatie van Stadstuin Overtoom. Stadstuin Overtoom besteedt een constante zorg aan de website, ondanks dat kan Stadstuin Overtoom niet instaan voor de juistheid of de volledigheid daarvan. Voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden kan Stadstuin Overtoom dan ook geen aansprakelijkheid accepteren.

Stadstuin Overtoom verstrekt door middel van haar website allen die producten en diensten welke zij zelf aanbiedt. Stadstuin Overtoom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van het functioneren van deze website.

Hoewel Stadstuin Overtoom alles in het werk stelt om misbruik van deze website te voorkomen, kan zij niet aansprakelijk worden gesteld worden voor de informatie die door gebruikers via internet worden doorgegeven. Eventuele verwijzingen zijn uitsluitend bedoeld ter informatie.

Stadstuin Overtoom is zéér selectief ten aanzien van de sites waarnaar zij verwijst. Stadstuin Overoom kan dan ook niet instaan voor het wel- of niet functioneren van deze sites, noch voor de inhoud daarvan.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Stadstuin Overtoom.