background

De tuinen van Stadstuin Overtoom

Elk woonblok van Stadstuin Overtoom heeft een binnentuin met een eigen naam en een eigen (duurzaam) thema. De thema’s komen ook terug in de hekwerken en in de inrichting van de entreeruimtes. Dat is mooi thuiskomen!

De binnentuin van fase 1

Fase 1 omvat de Windtuin & Lichttuin. Deze twee gebouwen en tuinen zijn helemaal klaar en hier wordt al volop gewoond. Er zijn geen woningen meer beschikbaar. De binnentuin is alleen toegankelijk voor de bewoners maar als je om het gebouw heen loopt kun je er wel een glimp van opvangen.


 
De Energietuin fase 2

De Energietuin is nu in aanbouw. De appartementen worden in een U-vorm gebouwd rondom de binnentuin. Bergingen, fietsenstalling en parkeerplaatsen bevinden zich onder het gebouw op de begane grond. Op het parkeerdek komt de gezamenlijke binnentuin. In de Energietuin kon je kiezen uit allerlei appartementen van groot tot klein. Op dit moment zijn alleen de 2-kamer studio's nog beschikbaar. Interesse? Bekijk het woningaanbod via de woonplanner.

 

 
De Watertuin fase 3

Aan de Watertuin komen eengezinswoningen met tuin en een kleinscahlig appartementengebouw. Het parkeren voor fase 3 Watertuin gebeurt op het binnengebied aan de tuinzijde van de woningen. Boven het parkeren komt een raster met plantenvlakken. Dit geeft het binnengebied een vriendelijk en groen aanzicht.

Het groene slingerpark

Tussen de verschillende bouwblokken door slingert straks een groen park die als het ware helemaal mee-ontworpen wordt en perfect past bij de nieuwe wijk en de nieuwe bewoners. In het park loopt ook een slingerpaadje ofwel holle weg die ook wel wadi genoemd wordt. Een gedeelte van het park is al aangelegd. Als je de nieuwbouwwinkel bezoekt aan de Louise Marie Loeberplantsoen 4 dan kijk je uit op het eerste gedeelte van het park en kun je het slingerpaadje (wadi) zien liggen. Het park wordt ontworpen en aangelegd door Stadsdeel Nieuw-West. Meer weten of de aanleg van het park? Het Parool heeft hier enige tijd geleden een artikel over gepubliceerd. Lees het artikel hier.

Te koop

2-KAMER STUDIO

al vanaf € 131.500

Ga snel naar de WoonPlanner en kijk wat de mogelijkheden zijn!

WOON
PLANNER

Laatste nieuws

05 September 2014 > Beschikbaar woningaanbod

Reageer

Foutmelding
 
 

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Disclaimer

Deze website is een is een initiatief van Eigen Haard, ERA Contour, KOW en Oranje, de partijen achter de ontwikkeling en realisatie van Stadstuin Overtoom. Stadstuin Overtoom besteedt een constante zorg aan de website, ondanks dat kan Stadstuin Overtoom niet instaan voor de juistheid of de volledigheid daarvan. Voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden kan Stadstuin Overtoom dan ook geen aansprakelijkheid accepteren.

Stadstuin Overtoom verstrekt door middel van haar website allen die producten en diensten welke zij zelf aanbiedt. Stadstuin Overtoom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van het functioneren van deze website.

Hoewel Stadstuin Overtoom alles in het werk stelt om misbruik van deze website te voorkomen, kan zij niet aansprakelijk worden gesteld worden voor de informatie die door gebruikers via internet worden doorgegeven. Eventuele verwijzingen zijn uitsluitend bedoeld ter informatie.

Stadstuin Overtoom is zéér selectief ten aanzien van de sites waarnaar zij verwijst. Stadstuin Overoom kan dan ook niet instaan voor het wel- of niet functioneren van deze sites, noch voor de inhoud daarvan.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Stadstuin Overtoom.